AltairVR

Altair Vr - Yeni Nesil Vr Ansiklopedi


Bugün wall street çalışanlarının senelik ikramiyelerini alıp kripto dünyasına akıtarak piyasalara bayram yaşatmaları beklenen bir gündü. Onun yerine piyasalar mahşer yeri, çoğu alt yüzde 20ler civarında kaybettirmiş durumda. Tabi bu wall streetçilerin girmeden piyasayı manipüle edip panik satışları yaratmaları da olabilir. Nihayetinde altlarda olanlar için iyi bir gün değil.

Geçelim asıl konumuza, daha önce 27 aralık tarihinde paylaştığım tweette airdropun konusu olan altair vr hakkında bir yazı yazmak istedim. Her şeyden önce yine bir vr konusu ve az veya çok bizimle tokenlarını da paylaşmış.

Altair Vr'dan bahsetmemiz gerekirse, Altair Vr diğer vr projelerinden farklı olarak eğitim öncelikli bir proje sunuyor. Vr yeni bir teknoloji olduğundan dolayı en büyük sıkıntısı yeterli içerik olmaması. Ardı ardına çıkan icolar bu sıkıntıyı aşmak konusunda en önemli silah gibi gözüküyor. Vr platformu ikinci bir dünya olabileceği için her türlü içerik de bir başka boşluğu kapatıyor. Eğitim de bunlardan biri.

Eğitim deyince çocuğunuzu okula göndermek yerine Altair Vr ile evde eğitim görmesini sağlayacağınız bir proje değil, daha çok belgesellerle eğitim şeklinde düşünebilirsiniz. Hedef kitle belgesel izleyecileri. Uzayda gezebileceğiniz, molekülleri parçalayabileceğiniz, dinazorları inceleyebileceğiniz ve gelecek senaryolarını gözlemleyebileceğiniz bir platform. Sadece bunu ansiklopediden okuyarak değil, Altair Vr'ın görsel ansiklopedisi ile gözlemleyerek yapacaksınız. Geliştiren ekip ise senelerdir benzer alanda oldukça başarılı işler başarmış bir ekip. Nitekim 2010'dan beri yaptıkları ve başardıklarını aşağıdaki resimden de görebilirsiniz.


Altair Vr'ın tokenlarının ismi Alt token olarak belirlenmiş. Haliyle de bahsettiğimiz platformdaki her türlü işlem için kullanılacak para birimi olacak. Token'ın fiyatına uzun sürede olumlu açıdan etki edebilecek bir özellik entegre etmişler. Günlük yapılacak olan her işlemin %1'inı tokendan sadece %10 kalana kadar yakacaklarmış. Böylece uzun vadede token sayısı ilk açılıştaki sayının yüzde 10'una gerileyecekmiş. Bu neden önemli derseniz, token için önemli olan şey market cap'tir. Bir tokendan 100 tane varsa ve fiyatı 10 dolarsa o tokenın market cap'i 1000 dolardır. Aynı tokenı 10 taneye indirirseniz fiyatı 100 dolara çıkacak ve market cap yine 1000 dolar olacaktır.

Vr içerikli güzel projesi ve uzun vadede %10'una inecek tokenıyla güzel görünen bir proje Altair Vr. Vr teknolojisini zenginleştirmesi açısından ayrıca ilgi çekici. Pre-icolarının başlamasına 14 gün var. Ne yapacağını izleyip görmekte fayda var.

Bitcointalk Başlıkları: 0x0E48863AcA3087D43C7960e48b387F9Da6fFA4B9

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Bitnation

XYO Network

IAME